18 February 2011, 23:51
Biertje zal nu wel op zijn neem ik aan ;D, maar alsnog proost.
Carlo is wel snel met versturen dus dat is morgen dopje erin en met vloeibare pakking vastzetten en wachten tot het droog is anders gaat ie er weer tussenuit. Een tip was ook om met een paar centerpuntjes te maken in de schalen waar de dop in komt, dus in de losse halve maan en in de kop zelf.
Ik had er drie in elke helft gemaakt, verdeeld over het oppervlak.
Hier nog mijn topic met foto's, succes morgen.
Carlo is wel snel met versturen dus dat is morgen dopje erin en met vloeibare pakking vastzetten en wachten tot het droog is anders gaat ie er weer tussenuit. Een tip was ook om met een paar centerpuntjes te maken in de schalen waar de dop in komt, dus in de losse halve maan en in de kop zelf.
Ik had er drie in elke helft gemaakt, verdeeld over het oppervlak.
Hier nog mijn topic met foto's, succes morgen.